להלן תמלול של סרטון ההדרכה:
מצורפת לפניכם הדרכה על חיוב לקוח בממשק הניהול של חנויות קונימבו
בשעה טובה ומוצלחת, מסוף הסליקה עודכן באתרך בהצלחה!
זה אומר שמעתה תוכלו לחייב את הלקוחות שלכם בממשק וכך לקבל את התשלום עבור הסחורה ישירות אליכם בדרך בטוחה ומהירה.
נציין כי לכל הזמנה שמתקבלת באתרכם נשלח עותק למייל של מנהל החנות אותו עידכנת.
כעת נדגים כיצד נעשה זאת:
תחילה נכנס לממשק הניהול שלנו ונלחץ על "הזמנות חדשות"
כעת ניגש להזמנה הרלוונטית בה אנו מעוניינים לטפל ונלחץ על מספר ההזמנה כדי להיכנס לדף ההזמנה המלא
בדף ההזמנה מופיעים פרטי הלקוח וכן פרטי התשלום, כאשר הפרטים מוצפנים כמובן.
כמו כן, בטבלה ניתן לראות מה הזמין הלקוח - שם הפריט, הכמות והעלות אותה שילם.
כאשר שיטת החיוב היא חיוב מושהה, כלומר חיוב הלקוח מתבצע רק לאחר בדיקת ההזמנה ואישורה על ידכם, תוכלו לראות שסטטוס אמצעי התשלום הוא "אשראי מלא". זה אומר שפרטי האשראי נמסרו במלואם והינם תקינים. כמו כן, חשוב לציין שסטטוס זה מעיד על כך שבעצם נתפסת מסגרת האשראי אצל הלקוח אך הכסף עדיין לא מועבר אליכם, עד להשלמת תהליך הרכישה.
שים לב: במידה ותחליט שמסיבה כלשהי שאינך מחייב את הלקוח, מצב זה לא מצריך זיכוי, מאחר ומסגרת האשראי של הלקוח תשתחרר בהתאם לתהליכי העבודה של חברת האשראי.
על מנת לחייב בפועל את הלקוח, כלומר לסלוק את הכרטיס, עליכם לחוץ על הכפתור "חייב לקוח".
לאחר לחיצה על הכפתור, נפתח חלון בחלק העליון של המסך - זוהי בדיקה נוספת של המערכת על מנת לוודא כי אנו בטוחים בפעולה שאנו מבצעים, כלומר חיוב הלקוח.
לאחר שנלחץ עליו האישור, נוכל לראות שסטטוס אמצעי התשלום שונה, וכעת הוא "שולם"
זה אומר שהכרטיס נסלק בהצלחה והכסף יגיע אליכם ישירות.
שימו לב כל עוד לא לחצתם על כפתור "חייב לקוח" העסקה לא הושלמה וכי הכסף לא הועבר לחשבונכם, כך שאין לשלוח ללקוח את המוצר עד להשלמת תהליך החיוב.
חשוב לציין מרגע ביצוע ההזמנה של הלקוח באתרכם נתפסת מסגרת אשראי לפרק זמן מוגבל ולכן אנו ממליצים לטפל בהזמנה ולהשלים את תהליך החיוב תוך שלושה ימי עסקים.
אם תרצו לבדוק פעולות נוספות הקשורות לתשלום - תוכלו להיכנס למערכת הפניות של קרדיט גארד באמצעות פרטי הכניסה למערכת שלהם אשר נשלחו עם אישור פתיחת המסוף.
למידע נוסף תוכלו לפנות לתמיכה הטכנית של חברת קונימבו בטלפון 09-7739093
בהצלחה!